Uutiset

2.1.2016

Wilhelm Suominen

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Teksti” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

KK:n Åskilainen
nimi: Wilhelm Suominen
ikä: 16 v.
missä asut: Kakskerta
mitä koulua käyt: Kerttulin urheilulukio
sisarukset: Evert 10 v.
milloin aloitit uimisen: 6-vuotiaana
missä ryhmässä uit: Edustus
valmentaja: Tomppa ja Vesa
Kuinka usein harjoittelet: 10 krt viikossa
tavoitteesi: korkealla
mieluisin uimalaji: sekari
ennätykset: monia
mitalit: muutamia
mukavin uintimuistosi: EYOF Tbilisi, Georgia
kovin harjoitus: Fuerteventurassa pyramidisarjan uudelleen uiminen
parhaat ominaisuutesi uimarina: tunnollinen
huonoimmat ominaisuutesi uimarina: ei oo
lempiruoka: kebab
lempiväri: sininen ja pinkki
lemmikki: Otto (kissa)
muut harrastukset: laskettelu ja vesihiihto
uintiunelma: päästä olympialaisiin
mukavin kouluaine: filosofia
lempibändi: ei oo
lempielokuva: 007 Spectre
tyhmintä uinnissa: kelaus
mukavinta uinnissa: herkistely
esikuva uinnissa: Ryan Lochte
lähipiirin kommentit:
– isä: Maltillisesti uintiuralla edennyt nuorimies, jolla vielä huippuvuodet edessä. Pikkuhiljaa ymmärtämässä oman kehon kuuntelun harjoittelun ja levon sovittamisessa.
– äiti: Wiltsu on harjoitellut vuosikaudet ahkerasti osaavien ja ammattitaitoisten valmentajien johdolla . Tuloksia on syntynyt ja tavoitteet ovat edelleen korkealla. Itse hän ei niistä tapansa mukaan huutele, mutta hyvä kun itse tietää.
– sisarukset: Ei siitä ole mitään sanottavaa…
Valmentajan kommentti: Minun ja ”Wiltsun” tai tuttavallisemmin ”Wilun” tiet kohtasivat jo kauan sitten työnnellessäni lastenrattaita, minä Emiliä ja äiti Minna poikaansa. Toisaalta Wilun isän ja minun uintimenneisyys on ÅSK:n treeniporukoista 80-luvulta asti, josta tiemme vei aina olympialaisiin asti. Wilu on nyt lunastamassa niitä odotuksia, joita tuossa 11-vuotiaassa pojassa havaitsin saadessani hänet valmennukseeni. Uimarin mitoista veistetty, kilpailijan hermoilla luotu ja loistavalla otteella veteen saaneena. Näillä eväillä voikin odottaa kovaa uimaria, toivottavasti isänsä jalanjälkiä seuraamalla. Siihen valmentajatkin haluavat uimarilupaustansa sitouttavan. Kohti kansainvälisiä areenoja.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Kuva” src=”https://www.uintiklubiturku.fi/wp-content/uploads/Wiltsu.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_image admin_label=”Kuva” src=”https://www.uintiklubiturku.fi/wp-content/uploads/Wiltsu2.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Teksti” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

”Hyvä, että parhaat kirittäjät ovat omassa ryhmässä.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Kuukauden åsklainen