Taitouintivalmentajat

Tea Uimonen
Taitouinnin vastuuvalmentaja
Tea siirtyi ÅSK:n valmentajaksi syksyllä 2016, ja on ollut vahvasti mukana nostamassa seuraa taitouinnin kansalliselle tasolle. Tea toimii taitouinnin vastuuvalmentajana, ja valmentaa pääasiassa AG12- ja Junior-ryhmiä sekä niiden yksilöohjelmia.
Sofia Pöntys
Taitouintivalmentaja
Sofia aloittaa taitouintivalmennuksen ÅSK:ssa syksyllä 2018. Hän on itse ollut taitouinnissa SM-tasolla ja harjoitellut myös ulkomailla. Sofia valmentaa kuvioita, tekniikkaa ja oheisharjoituksia.
Laura Haapanen
Taitouintiohjaaja
Laura aloittaa syksyllä 2018 ohjaamaan taitouinnin alkeis- ja harrasteryhmää. Lauralla on taustaa uintikurssien ohjaamisesta, ja taitouinti on hänelle uusi, mutta kiinnostava laji.
Kristiina Leinonen
Taitouintivalmentaja
Kristiina tai tutummin Tintti ei valmenna tällä hetkellä ÅSK:ssa omia ryhmiä tai harjoituksia, mutta sijaistaa satunnaisesti muita valmentajia. Tintillä on pitkä tausta itse taitouimarina, ja sen jälkeen valmentajana seura- ja maajoukkuetasolla sekä kansainvälisenä tuomarina.
Ilona Arvilommi
Taitouintiohjaaja
Ilona oli mukana seuran ensimmäisessä kilpailevassa taitouintiryhmässä, ja siirtyi alunperin kilpauinnista taitouintiin. Ilona ohjaa tällä kaudella Lauran kanssa alkeis- ja harrasteryhmää, sekä sijaistaa muita ryhmiä.
Heidi Rizk
Taitouintivalmentaja
Heidi on valmentanut ÅSK:ssa taitouintia alusta asti. Hän on alunperin kilpauimari, mutta innostui ohjaamaan lajia, ja valmentaa nykyään pääosin AG15-joukkuetta sekä -duoa ja tuuraa paljon muissa ryhmissä.