Taitouintivalmentajat

Tea Uimonen
Taitouinnin vastuuvalmentaja, JUNIOR, SENIOR
Tea siirtyi ÅSK:n valmentajaksi syksyllä 2016, ja on ollut vahvasti mukana nostamassa seuraa taitouinnin kansalliselle tasolle. Tea toimii taitouinnin vastuuvalmentajana, ja valmentaa tällä kaudella JUNIOR-ryhmää ja sen yksilöohjelmia, SENIOR-duoa ja AG15-duoa.
Heidi Rizk
Taitouinnin vastuuvalmentaja, AG15
Heidi on valmentanut ÅSK:ssa taitouintia alusta asti. Hän on alunperin kilpauimari, mutta innostui ohjaamaan lajia. Tällä kaudella Heidi toimii AG15-ryhmän vastuuvalmentajana, ja valmentaa lisäksi AG12 soloa ja duoa.
Sofia Pöntys
Taitouintivalmentaja
Sofia aloitti taitouintivalmennuksen ÅSK:ssa syksyllä 2018. Hän on itse ollut taitouinnissa SM-tasolla ja harjoitellut myös ulkomailla. Sofia valmentaa tällä kaudella AG15 soloa Emilietä, ja sijaistaa muita ryhmiä.
Laura Haapanen
Taitouintivalmentaja
Laura aloitti syksyllä 2018 ohjaamaan taitouinnin alkeis- ja harrasteryhmää, ja jatkaa tällä kaudella alkeisryhmien vastuuohjaajana. Lauralla on taustaa uintikurssien ohjaamisesta, ja taitouinti on hänelle uusi, kiinnostava laji.
Ilona Arvilommi
Taitouintivalmentaja
Ilona oli mukana seuran ensimmäisessä kilpailevassa taitouintiryhmässä, ja siirtyi alunperin kilpauinnista taitouintiin. Ilona ohjaa tällä kaudella Lauran kanssa alkeis- ja harrasteryhmää, sekä sijaistaa muita ryhmiä.
Iris Narva
Taitouintivalmentaja
Iris on harrastanut taitouintia 4 vuotta, ja ui edelleen seuran SENIOR-duossa. Iris toimii tällä kaudella AG15-ryhmän apuvalmentajana ja sijaisena.
Nea Juslén
Taitouintivalmentaja
Nea on harrastanut taitouintia 5 vuotta ja ui edelleen seuramme SENIOR-duossa. Tällä kaudella Nea toimii AG15-ryhmän apuvalmentajana ja sijaisena.
Ronja Vallenius
Taitouintivalmentaja
Ronja on harrastanut itse taitouintia 3 vuotta. Ronja valmentaa tällä kaudella alkeisryhmiä Lauran kanssa, ja sijaistaa muissa ryhmissä.
Helena Tojander
Taitouintivalmentaja
Helena on innokkaan taitouimarin äiti sekä taitouinnin C-tuomari, ja tutustuu tällä kaudella taitouinnin valmennukseen AG15-ryhmän apuvalmentajana.