Taitouinti

Syksyllä 2015 seurassa alkoi taitouinnin alkeiskurssi, jonka tavoitteena oli luoda kiinnostusta lajia kohtaan ja saada varsinainen kilpailutoiminta vähitellen aluilleen. Kaudella 2016-2017 aloitti ensimmäinen taitouinnin kilparyhmä, joka kilpaili ensimmäisenä turkulaisena joukkueena Ikäkausimestaruuskilpailuissa. Nyt ensimmäinen kilpailukausi on takanapäin ja on aika suunnata katseet tulevaan. Syksyllä 2017 ÅSK:ssa aloittaa kolme taitouinnin kilparyhmää sekä alkeisryhmä.

Taitouinti on esimerkiksi kilpauintiin verrattuna vähemmän tunnettu uintiurheilun muoto Suomessa. Taitouinnissa uima-altaassa tehdään koordinaatiota, voimaa, taitoa, taiteellisuutta ja kestävyyttä vaativia liikkeitä musiikin tahdissa, yksin ja yhdessä. Vaikeutta lisää se, että osa liikkeistä tehdään pää veden alla. Alkeiskurssille osallistumisen edellytyksenä on 25m:n uimataito syvässä vedessä.

Alkeisryhmä syksy 2018

Taitouinnin alkeisryhmä on uusien taitouimareiden sekä viime vuonna aloittaneiden ryhmä. Syksyllä alkeisryhmä treenaa kahdesti viikossa, maanantaisin ja lauantaisin.

Pääset ilmoittautumaan täältä.

ALKEISRYHMÄN ilmoittautuminen kevätkaudelle 2019 avataan pian! Ilmoittautumaan pääset vasemmalta linkistä. Tervetuloa mukaan!

Harrasteryhmä toimii kaudella 2018-2019 alkeisryhmän yhteydessä omilla harjoituksillaan. Ilmoittautuminen on auki nettisivujen Ilmoittautumiset-kohdassa.

Kauden 2016-2017 taitouimarit
Kauden 2017-2018 taitouimarit kevätnäytöksen jälkeen.

JUNIOR-ryhmä

Tutustu ryhmään.

AG15-ryhmä

Tutustu ryhmään.

AG12-ryhmä

Tutustu ryhmään.

Oletko kiinnostunut taitouinnista? Haluaisiko sinä tai lapsesi kokeilla taitouintia? Haluaisitko tapahtumaasi omalaatuisen liikuntakokemuksen?

Ota yhteyttä!

taitouinti.ask@gmail.com

www.åsk.fi