Taitouinti

Syksyllä 2015 seurassa alkoi taitouinnin alkeiskurssi, jonka tavoitteena oli luoda kiinnostusta lajia kohtaan ja saada varsinainen kilpailutoiminta vähitellen aluilleen. Kaudella 2016-2017 aloitti ensimmäinen taitouinnin kilparyhmä, joka kilpaili ensimmäisenä turkulaisena joukkueena Ikäkausimestaruuskilpailuissa. Syksyllä 2017 ÅSK:ssa aloitti kolme taitouinnin kilparyhmää sekä alkeisryhmä, ja sama toimintamalli jatkuu kaudella 2018-2019.

Taitouinti on esimerkiksi kilpauintiin verrattuna vähemmän tunnettu uintiurheilun muoto Suomessa. Taitouinnissa uima-altaassa tehdään koordinaatiota, voimaa, taitoa, taiteellisuutta ja kestävyyttä vaativia liikkeitä musiikin tahdissa, yksin ja yhdessä. Vaikeutta lisää se, että osa liikkeistä tehdään pää veden alla. Alkeiskurssille osallistumisen edellytyksenä on 25m:n uimataito syvässä vedessä.

Alkeisryhmä syksy 2018

Taitouinnin alkeisryhmä on uusien taitouimareiden sekä viime vuonna aloittaneiden ryhmä.  Alkeisryhmä treenaa kahdesti viikossa, maanantaisin ja lauantaisin.

Ilmoittautuminen on suljettu. Seuraava alkeisryhmä aloittaa syyskuussa 2019.

Seuraa meitä Instagramissa!

Haluaisitko aloittaa taitouinnin? Seuraavat alkeisryhmämme aloittavat syyskuussa 2019. Pyrimme starttaamaan ryhmät sekä lapsille että aikuisille!

KESÄLEIRIEN ILMOITTAUTUMINEN ON NYT AUKI! Leireillä pyritään järjestämään ryhmät niin edistyneille kuin aloittelijoillekin. Tervetuloa tutustumaan taitouintiin ja viettämään liikunnallista kesäloman aloitusta!

Ilmoittaudu täällä 

Kauden 2016-2017 taitouimarit
Kauden 2017-2018 taitouimarit kevätnäytöksen jälkeen.

Vastuuvalmentaja Tean työajat

(tavoitettavissa puhelimitse ja viestitse):

ma klo 10-14 ja 17-19
ke klo 10-14 ja 18-20
pe klo 12-17
la ja su klo 11-16

Muina aikoina lähestyä voi sähköpostitse, tea.uimonen@gmail.com.

JUNIOR-ryhmä

Tutustu ryhmään.

AG15-ryhmä

Tutustu ryhmään.

AG12-ryhmä

Tutustu ryhmään.

Oletko kiinnostunut taitouinnista? Haluaisiko sinä tai lapsesi kokeilla taitouintia? Haluaisitko tapahtumaasi omalaatuisen liikuntakokemuksen?

Ota yhteyttä!

taitouinti.ask@gmail.com

www.åsk.fi