Taitouinti

Syksyllä 2015 seurassa alkoi taitouinnin alkeiskurssi, jonka tavoitteena oli luoda kiinnostusta lajia kohtaan ja saada varsinainen kilpailutoiminta vähitellen aluilleen. Kaudella 2016-2017 aloitti ensimmäinen taitouinnin kilparyhmä, joka kilpaili ensimmäisenä turkulaisena joukkueena Ikäkausimestaruuskilpailuissa. Nyt ensimmäinen kilpailukausi on takanapäin ja on aika suunnata katseet tulevaan. Syksyllä 2017 ÅSK:ssa aloittaa kolme taitouinnin kilparyhmää sekä alkeisryhmä.

Taitouinti on esimerkiksi kilpauintiin verrattuna vähemmän tunnettu uintiurheilun muoto Suomessa. Taitouinnissa uima-altaassa tehdään koordinaatiota, voimaa, taitoa, taiteellisuutta ja kestävyyttä vaativia liikkeitä musiikin tahdissa, yksin ja yhdessä. Vaikeutta lisää se, että osa liikkeistä tehdään pää veden alla. Alkeiskurssille osallistumisen edellytyksenä on 25m:n uimataito syvässä vedessä.

Alkeisryhmä kevät 2018

Taitouinnin alkeisryhmä on syksyllä 2017 aloittaneiden sekä uusien taitouimareiden ryhmä. Kevään alkeisryhmä treenaa kahdesti viikossa, tiistaisin ja lauantaisin.

Seuraavan kerran uusia taitouimareita otetaan mukaan syksyllä 2018.

Kauden 2016-2017 taitouimarit

JUNIOR-ryhmä

Tutustu ryhmään.

AG15-ryhmä

Tutustu ryhmään.

AG12-ryhmä

Tutustu ryhmään.

Kysyttävää taitouinnista?

taitouinti.ask@gmail.com

Kevätkausi on nyt käynnissä. Harjoitusajat löytyvät kunkin ryhmän omalta sivulta (linkit oikealla).

Muistakaa seurata poikkeustiedotteita kunkin ryhmän omalla sivulla.

www.åsk.fi