Tvåspråkig kurser / Kaksikieliset kurssit

Vattenrally 1 / Vesiralli 1, Tvåspråkig kurs för barn mellan 7-10 år

För att delta på kursen bör barnet kunna simma 25 meter. Under kursen tränas rätta simtekniker i frisim, ryggsim och bröstsim. Månsidighet och rolighet poängteras i varje träning. Under kursen tränas även regelrätta vändningar och starthopp. Träningstiden är 60 minuter (15 min gymnastik och 45 min bassäng). Gruppen tränar hela vårsäsongen. Kursen kostar 185€ + medlemsavgift 30€ / år 2019, vilket innehåller inträde till simhallen, undervisning för hela vårsäsongen, ett föreningsplagg och kursdiplom. Undervisning på både finska och svenska.

Vesiralli on noin 7-10-vuotiaille lapsille tarkoitettu uinnin monipuolisuuskurssi. Se on tehty tukemaan ja auttamaan lapsen kasvua uintiharrastukseen. Vesirallin lähtötasovaatimuksena on 25 metrin uimataito isossa altaassa omalla uintityylillä. Vesiralliin voidaan siirtyä uimakoulujen tai ison altaan starttiryhmän jälkeen tai lapsi voi aloittaa uintiharrastukseen tutustumisen vesirallista mikäli omaa 25 metrin uimataidon. Vesirallissa annetaan rohkeille uimarinaluille mahdollisuus kokeilla jännittäviä asioita kuitenkaan unohtamatta ujompia ja arempia lapsia. Vesiralli lähtee liikkeelle lapsen liikunnallisesta kehityksestä ja herkkyyskausista. Taidon ja tekniikan harjoittelua painotetaan, mutta myös ketteryys ja monipuolisuus on vahvasti otettu huomioon. Tavoitteena on antaa lapselle uusia onnistumisen kokemuksia vedestä sekä eri uintimuodoista. Vesirallin Kalat ryhmässä syvennytään vapaauinnin, selkäuinnin ja rintauinnin lajitekniikkoihin ja harjoitellaan uintimuotojen kannalta tärkeitä ja olennaisia asioita, kuten hengitystä, kehon hallintaa sekä erilaisia temppuja ja taitoja. Lisäksi kurssilla tutustutaan muihin vesipetojen suosikkeihin: vesipalloon, uimahyppyihin ja taitouintiin. Opetusaika on 60min (15min kuivalla ja 45min altaassa) ryhmä kestää koko kevätkauden. Hinta 185€ + jäsenmaksu 30€ vuodelle 2019, sisältää sisäänpääsyn uimahalliin, opetuksen koko kevätkauden ajan, vakuutuksen, oheistuotteen sekä kurssitodistuksen ja jäsenedut. Opetus sekä suomen että ruotsin kielellä.

Lördagar kl 8.15-9.15 (start med gymnastik 8.15) i Impivaara simhalls 25m:s bassäng
Lauantaisin klo. 8.15-9.15 (kuiva 8.15) Impivaaran uimahallissa 25m altaalla

Vattenrally 2 / Vesiralli 2, Tvåspråkig kurs för barn mellan 8-12 år

För att delta i kursen bör barnet kunna simma oavbrutet 25 meter. Under kursens gång fördjupar vi oss i de färdigheter som vi har övat på i Vattenrally, utan att glömma mångsidigheten och de roliga med att simma. Efter kursen borde barnet ha uppnåt 50 meters simkunnighet. Träningstiden är 60 minuter (15 min gymnastik och 45 min bassäng). Gruppen tränar hela vårsäsongen. Kursen kostar 190 € + medlemsavgift 30€ / år 2019, vilket innehåller inträde till simhallen, undervisning för hela vårsäsongen, ett föreningsplagg och kursdiplom. Undervisning på både finska och svenska.

Vesirallin Kalat -ryhmän jälkeen harjoittelua jatketaan Vesirallin Delfiinit ryhmässä. Lähtötasovaatimuksena on 25 metrin yhtäjaksoinen uimataito. Delfiinit kurssilla syvennetään Kalat kurssilla opetettuja taitoja sekä harjoitellaan kokonaisvaltaisia uintisuorituksia (vapaauinti, selkäuinti ja rintauinti), kuitenkaan unohtamatta monipuolisuutta ja hauskuutta. Vesirallit suoritettuaan lapsen tulisi omata 50m:n uimataito ja hän on valmis siirtymään viimeiselle kurssitasolle ennen valmennus- tai harrasteryhmiin siirtymistä. Opetusaika on 60min (15min kuivalla ja 45min altaassa) ryhmä kestää koko kevätkauden. Hinta 190€ + jäsenmaksu 30€ vuodelle 2019, sisältää sisäänpääsyn uimahalliin, opetuksen koko kevätkauden ajan, vakuutuksen, oheistuotteen sekä kurssitodistuksen ja jäsenedut. Opetus sekä suomen että ruotsin kielellä.

Lördagar kl 9.00-10.00 (start med gymnastik 9.00) i Impivaara simhalls 25m:s bassäng
Lauantaina klo. 9.00-10.00 (kuiva 9.00) Impivaaran uimahallissa 25m altaalla