Tvåspråkig kurser / Kaksikieliset kurssit

SYYSKAUDEN 2020 KURSSIT

TEKNIIKKAKURSSEJA 6-12 VUOTIAILLE LAPSILLE
Tekniikkakursseilla kerrataan alkeisuimataitoja, tutustutaan kilpauinnin lajitekniikkoihin ja harjoitellaan uintimuotojen kannalta tärkeitä ja olennaisia asioita, kuten hengitystä, kehon hallintaa sekä erilaisia temppuja ja taitoja. Vesiralli kursseillamme lapsi pääsee tutustumaan myös muihin vesipetojen suosikkeihin: vesipalloon, uimahyppyihin ja taitouintiin. Kaikki tekniikkakurssit kestävät koko syyskauden. Harjoituksia on kerran viikossa. Ensimmäinen harjoituskerta on viikolla 36 ja viimeinen kerta viikolla 51. Syyslomaviikolla (vko 42) ei ole opetusta. Pyhäpäivinä jolloin halli on suljettu, ei myöskään ole opetusta. Opetusaika on 45min per kerta.

Luethan ohjeet ja ilmoittautumiseen liittyvät ehdot etukäteen. Lisäkyselyt (ei ilmoittautumisia) kurssit@uintiklubiturku.fi / 0449717601 Mira.

HUOM! Kaikille kursseille voi osallistua, mikäli lapsi täyttää lähtötasovaatimukset. Älä yli – tai aliarvioi lapsen taitoja kurssia valitessasi. Jos oikean kurssin valinta tuottaa ongelmia, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Ilmoittautuminen https://www.uintiklubiturku.fi/ilmoittautumiset/

Vattenrally 1 / Vesiralli 1, Tvåspråkig kurs för barn mellan 7-10 år

För att delta på kursen bör barnet kunna simma 25 meter. Under kursen tränas rätta simtekniker i frisim, ryggsim och bröstsim. Månsidighet och rolighet poängteras i varje träning. Under kursen tränas även regelrätta vändningar och starthopp. Träningstiden är 60 minuter (15 min gymnastik och 45 min bassäng). Gruppen tränar hela höstsäsongen. Kursen kostar 195€ + medlemsavgift 30€ / år 2020, vilket innehåller inträde till simhallen, undervisning för hela höstsäsongen, ett föreningsplagg och kursdiplom. Undervisning på både finska och svenska.

Vesiralli on noin 7-10-vuotiaille lapsille tarkoitettu uinnin monipuolisuuskurssi. Se on tehty tukemaan ja auttamaan lapsen kasvua uintiharrastukseen. Vesirallin lähtötasovaatimuksena on 25 metrin uimataito isossa altaassa omalla uintityylillä. Vesirallissa annetaan rohkeille uimarinaluille mahdollisuus kokeilla jännittäviä asioita kuitenkaan unohtamatta ujompia ja arempia lapsia. Vesiralli lähtee liikkeelle lapsen liikunnallisesta kehityksestä ja herkkyyskausista. Taidon ja tekniikan harjoittelua painotetaan, mutta myös ketteryys ja monipuolisuus on vahvasti otettu huomioon. Tavoitteena on antaa lapselle uusia onnistumisen kokemuksia vedestä sekä eri uintimuodoista. Vesirallin Kalat ryhmässä syvennytään vapaauinnin, selkäuinnin ja rintauinnin lajitekniikkoihin ja harjoitellaan uintimuotojen kannalta tärkeitä ja olennaisia asioita, kuten hengitystä, kehon hallintaa sekä erilaisia temppuja ja taitoja. Lisäksi kurssilla tutustutaan muihin vesipetojen suosikkeihin: vesipalloon, uimahyppyihin ja taitouintiin. Opetusaika on 60min (15min kuivalla ja 45min altaassa) ryhmä kestää koko syyskauden. Hinta 195€ + jäsenmaksu 30€ vuodelle 2020, sisältää sisäänpääsyn uimahalliin, opetuksen koko syyskauden ajan, vakuutuksen, oheistuotteen sekä kurssitodistuksen. Opetus sekä suomen että ruotsin kielellä.

Lördagar kl 8.15-9.15 (start med gymnastik 8.15) i Impivaara simhalls 25m:s bassäng
Lauantaisin klo. 8.15-9.15 (kuiva 8.15) Impivaaran uimahallissa 25m altaalla

Vattenrally 2 / Vesiralli 2, Tvåspråkig kurs för barn mellan 8-12 år

För att delta i kursen bör barnet kunna simma oavbrutet 25 meter. Under kursens gång fördjupar vi oss i de färdigheter som vi har övat på i Vattenrally, utan att glömma mångsidigheten och de roliga med att simma. Efter kursen borde barnet ha uppnåt 50 meters simkunnighet. Träningstiden är 60 minuter (15 min gymnastik och 45 min bassäng). Gruppen tränar hela höstsäsongen. Kursen kostar 200 € + medlemsavgift 30€ / år 2020, vilket innehåller inträde till simhallen, undervisning för hela höstsäsongen, ett föreningsplagg och kursdiplom. Undervisning på både finska och svenska.

Vesirallin Kalat -ryhmän jälkeen harjoittelua jatketaan Vesirallin Delfiinit ryhmässä. Lähtötasovaatimuksena on 25 metrin yhtäjaksoinen uimataito. Delfiinit kurssilla syvennetään Kalat kurssilla opetettuja taitoja sekä harjoitellaan kokonaisvaltaisia uintisuorituksia (vapaauinti, selkäuinti ja rintauinti), kuitenkaan unohtamatta monipuolisuutta ja hauskuutta. Vesirallit suoritettuaan lapsen tulisi omata 50m:n uimataito ja hän on valmis siirtymään viimeiselle kurssitasolle ennen valmennus- tai harrasteryhmiin siirtymistä. Opetusaika on 60min (15min kuivalla ja 45min altaassa) ryhmä kestää koko syyskauden. Hinta 200€ + jäsenmaksu 30€ vuodelle 2020, sisältää sisäänpääsyn uimahalliin, opetuksen koko syyskauden ajan, vakuutuksen, oheistuotteen sekä kurssitodistuksen. Opetus sekä suomen että ruotsin kielellä.

Lördagar kl 9.00-10.00 (start med gymnastik 9.00) i Impivaara simhalls 25m:s bassäng
Lauantaina klo. 9.00-10.00 (kuiva 9.00) Impivaaran uimahallissa 25m altaalla