Tvåspråkig kurser / Kaksikieliset kurssit

SYYSKAUDEN 2021 KURSSIT

Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa keväällä kursseillamme olleille maanantaina 17.5. ja kaikille julkisena keskiviikkona 19.5.

Ilmoittautuminen https://www.uintiklubiturku.fi/ilmoittautumiset/

Vattenrally / Vesiralli, Tvåspråkig kurs för barn mellan 8-12 år

För att delta på kursen bör barnet kunna simma 25 meter. Under kursen tränas rätta simtekniker i frisim, ryggsim och bröstsim. Månsidighet och rolighet poängteras i varje träning. Under kursen tränas även regelrätta vändningar och starthopp. Träningstiden är 60 minuter (15 min gymnastik och 45 min bassäng). Gruppen tränar hela vårsäsongen. Kursen kostar 200€ + medlemsavgift 30€ / år 2021, vilket innehåller inträde till simhallen, undervisning för hela värsäsongen, ett föreningsplagg och kursdiplom. Undervisning på både finska och svenska.

Vesiralli on noin 8-12-vuotiaille lapsille tarkoitettu uinnin monipuolisuuskurssi. Vesirallin lähtötasovaatimuksena on 25 metrin uimataito isossa altaassa omalla uintityylillä. Vesirallissa annetaan rohkeille uimarinaluille mahdollisuus kokeilla jännittäviä asioita kuitenkaan unohtamatta ujompia ja arempia lapsia. Vesiralli lähtee liikkeelle lapsen liikunnallisesta kehityksestä ja herkkyyskausista. Taidon ja tekniikan harjoittelua painotetaan, mutta myös ketteryys ja monipuolisuus on vahvasti otettu huomioon. Vesiralli-ryhmässä syvennytään vapaauinnin, selkäuinnin ja rintauinnin lajitekniikkoihin ja harjoitellaan uintimuotojen kannalta tärkeitä ja olennaisia asioita, kuten hengitystä, kehon hallintaa sekä erilaisia temppuja ja taitoja. Kurssilla harjoitellaan myös käännöksiä ja starttihyppyjä. Lisäksi kurssilla tutustutaan muihin vesipetojen suosikkeihin: vesipalloon, uimahyppyihin ja taitouintiin. Opetusaika on 60min (15min kuivalla ja 45min altaassa) ryhmä kestää koko syyskauden. Hinta 200€ + jäsenmaksu 30€ vuodelle 2021, sisältää sisäänpääsyn uimahalliin, opetuksen koko syyskauden ajan, vakuutuksen, oheistuotteen sekä kurssitodistuksen. Opetus sekä suomen että ruotsin kielellä.

Lördagar kl 14.00-14.45 (start med gymnastik 13.45) i Impivaara simhalls 25m:s bassäng
Lauantaisin klo. 14.00-14.45 (kuiva 13.45) Impivaaran uimahallissa 25m altaalla