Uutiset

1.8.2016

Sini Silvennoinen

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Teksti” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

KK:n Åskilainen
nimi: Sini Silvennoinen
ikä: 14 vuotta
missä asut: Turussa
mitä koulua käyt: Luostarivuoren koulu, liikuntalinja
sisarukset:
milloin aloitit uimisen: Vuonna 2006 vesileikkiuimakoulussa
missä ryhmässä uit: IKU1
valmentaja: Heidi Rissanen
Kuinka usein harjoittelet: 7-8 kertaa viikossa
tavoitteesi: uida mahdollisimman pitkään ja kehittyä
mieluisin uimalaji: pitäis varmaan sanoa, että vapaauinti, mutta perhonen on mukavampaa
ennätykset: toivottavasti paranneltavissa
mitalit: tällä hetkellä eteisen sisustuselementtinä
mukavin uintimuistosi: EYOF 2015 ja muut kilpailut ulkomailla
kovin harjoitus: monia
parhaat ominaisuutesi uimarina: nopeus
huonoimmat ominaisuutesi uimarina: delffarit
lempiruoka: kaikki menee
lempiväri: ei ole
lemmikki: ei ole
muut harrastukset: lopetettu
uintiunelma: päästä joihinkin vähän isompiin kansainvälisiin kilpailuihin, Tokion Olympialaiset 2020 olis ihan okei
mukavin kouluaine: liikunta
lempibändi: ei ole
lempielokuva: ei ole tätäkään
tyhmintä uinnissa: lyhyen radan kausi
mukavinta uinnissa: leirit ja kilpailut ulkomailla ja ympäri Suomea
esikuva uinnissa: Katinka Hosszú
lähipiirin kommentit:
– isä: On ollut ilo seurata Sinin tasaista kehitystä uimarina. Varsinkin Sinin tyyli uida vaparia on kiehtovaa katseltavaa. Uinnin myötä Sini on saanut kavereita eri puolelta Suomea ja siinä samalla me vanhemmat olemme tutustuneet toisiin vanhempiin. Suuri ansio Sinin kehittymisestä uimarina pitää antaa valmentajille: Wilmalle, Emmalle, Nikolle, Anninalle, Emilialle, Kallelle, Janille, joiden luomalta perustalta Heidin oli hyvä jatkaa. Nyt uintiharjoituksiin menee viikossa yli 20 tuntia, johon tulevat päälle vielä liikuntaluokan liikuntatunnit. Tuon harjoitusmäärän läpivientiin tarvitaan omistautumista lajiin, jota toivon Siniltä löytyvän myös vastaisuudessa.
– äiti: Sini on sosiaalinen uimari ja saa itsestään eniten irti viesteissä. Hän analysoi, pohdiskelee ja joskus myös kyseenalaistaa omassa ryhmässä tehtyjä harjoituksia. Elää ja treenaa hetkessä, kuuntelee kroppaansa, nauttii uinnista uimisen vuoksi. Vetää vaparia omalla persoonallisella tyylillään, joten hänet bongaa helposti täydestäkin altaasta.
– sisarukset:
Valmentajan kommentit: Sini on tunnollinen harjoittelija, hän kuuntelee, keskittyy ja analysoi. Sinin kanssa saisi vaikka koko harjoituksen kulumaan keskustelemalla, hän on hyvin sosiaalinen – kaikkien kaveri. Hän on kuitenkin oppinut hyvin lyhyessäkin ajassa, että kova aika ei synny harjoittelematta/tekemättä paljon töitä ajan eteen. Kahden vuoden sisällä kehitys on ollut suuri mutta ”ilmaiseksi” Sini ei ole mitään saanut, onnistuminen on tullut aina silloin kun Sinillä on ollut hyvä harjoitusjakso takana. Uskonkin että juuri siitä syystä Sinin kehitys tulee vielä jatkumaan kohti kansainvälistä huippua. Sinin saa harjoittelemaan parhaiten kun hänellä on selkeä ja kova tavoite, jonka hän itse haluaa saavuttaa tällöin valmentajan tehtäväksi jää vain aika-ajoin muistuttaa tavoitteesta. Yleensä tämä myös näkyy kilpailuissa, Sini on parhaimmillaan tiukoissa paikoissa ns. ”tulos tai ulos”. Ilman vastoinkäymisiä ja pettymyksiä ei ole Sininkään matka mennyt, omatoimisessa harjoittelussa ja kehonhuoltamisessa onkin vielä paljon opittavaa. Uskon kuitenkin että näissä osa-alueissa Sini pystyy vuosien edetessä kehittymään. Toivon Sinille vielä monta uinnillista vuotta, kuka tietääkään missä tämä tyttö vielä nähdään.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Kuva” src=”https://www.uintiklubiturku.fi/wp-content/uploads/CIJ-15-IMG_1274.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” use_overlay=”off”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Kuukauden åsklainen