Uutiset

30.8.2015

Samppalinnassa uitiin 24h

Kesän 2015 Kuutamouinnit ja 24h hyväntekeväisyysviestitapahtuma on taas ohi. Altaan reunalta on seurailtu uimareita, ponnulta hyppijöitä on ohjailtu ja varmasti kuulumisiakin on jaettu valvontavuoroilla kuutamoissa. 24h tapahtumassa taas on paistettu lettuja , grillattu makkaraa ja pyöritetty onnenpyörää allasvalvonnan lisäksi.

Taustajoukoilla vielä riittää puuhaa, sillä tilitykset ja luvatut lahjoitushankinnat pitää tehdä, jotta lahjoituksen luovutus vähän syksymmällä onnistuu suunnitellusti.

Kesän ilmat suosivat sekä uimareita että talkoolaisia. Vaikka kesä tuntui sateiselta, uimareita kävi kuutamoissa kesän aikana ennätyksellinen määrä. On mahtavaa, että Turkulaiset ovat ottaneet tapahtuman omakseen ja tulevat nauttimaan mukavasta tunnelmasta. Voimme siis kaikki mukana olleet talkoolaiset ja yhteistyökumppanit olla tyytyväisiä siitä, että olemme tehneet asioita hyvin.

Toivottavasti ensi vuonna saamme ja pystymme tekemään vielä paremmat kuutamot ja 24h uinnit. Hyviä ideoita tapahtumien kehittämiseksi – miten saisimme yleisön mukaan viestin vientiin tai mistä saisimme kokonaiskilometrimäärän mukaan lahjoittavan sponsorin – vastaanottavat hallituksen jäsenet ja myös tulevien kuutamoiden järjestelytoimikuntaan saa vaikka jo nyt ilmoittautua.

Maijun viestin sanoin vielä kerran:
Kiitos kaikille vapaaehtoisille, sponsoreita hankkineille, yhteistyökumppaneille ja ennen kaikkea ihanille nuorille, jotka jaksoivat uida vuorokauden aikana huimat 92km!

Uutiset