Uutiset

3.2.2016

Jussi Arvas

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Teksti” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

KK:n Åskilainen
nimi: Jussi Arvas
ikä: 16
missä asut: Turussa
mitä koulua käyt: TSYK
sisarukset: ei ole
milloin aloitit uimisen: 6-vuotiaana
missä ryhmässä uit: ÅSK Junior B
valmentaja: Johannes Nokkala
Kuinka usein harjoittelet: kolmesti viikossa
tavoitteesi: parantaa aikojani ja tekniikkaani
mieluisin uimalaji: perhonen
ennätykset: ei ole
mitalit: muutama
mukavin uintimuistosi: ensimmäinen leiri
kovin harjoitus: kaikki kovat sarjat kunhan ui täysillä
parhaat ominaisuutesi uimarina: aktivinen harrastaja
huonoimmat ominaisuutesi uimarina: en ole kilpailuhenkinen
lempiruoka: lasagne
lempiväri: turkoosi
lemmikki: ei ole
muut harrastukset: pyöräily
uintiunelma: kehittyä ja voittaa omia aikoja
mukavin kouluaine: liikunta ja historia
lempibändi: ac/dc
lempielokuva: Kaikki star warsit
tyhmintä uinnissa: altaan pohjan kaakeleiden tuijottaminen
mukavinta uinnissa: Omaan suoritukseen keskittyminen
esikuva uinnissa: ei ole
läjipiirin kommentit
– isä: Vaikka menestystä ei ole tullut on ollut mukava katsoa miten jussi on kehittynyt uinnissa. Valmentajien palaute on ollut rakentavaa ja tekniikka on lähivuosina kehittynyt paljon.
– äiti: Jussi on jaksanut uida monta vuotta vaikka lopettaminen on välillä ollut lähellä. Johanneksen tuki ja kannustus on ollut todella tärkeää. Kiplailemisen sijasta Jussia kiinnostaa enemmänkin tekniikan paraneminen ja itsensä voittaminen.
Valmentajan kommentit: Jussi on ollut valmennettavani jo pitkään, ja enimmäkseen treenaus on mennyt hyvin. Kuitenkin nyt syksyllä Jussi on alkanut treenata entistä kovemmin ja etenkin punttisalilla kyykyssä on jo mennyt maaginen 100 kiloa rikki, myös altaassa on uitu perhosta aina vain enemmän ja se näkyy ennätyksissä. Kolmessa vuodessa satasen pepestä on lähtenyt melkein 25 sekuntia pois, vinstasta 11. Toivon että treenaaminen jatkuu samaan malliin!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Kuva” src=”https://www.uintiklubiturku.fi/wp-content/uploads/kuvatulossa.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Kuukauden åsklainen