Uutiset

3.5.2021

INTERSPORT SELLO JA ÅSK PITKÄAIKAISEEN YHTEISTYÖHÖN

Intersport Sello ja ÅSK ovat allekirjoittaneet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen, joka alkaa 1.5.2021. Seuravaatteissa jatkaa Arena ja verkkokauppaan tulee myös tarjolle Speedon sekä Arenan harjoitusvälineet sekä kisa-asut.

”ÅSK haluaa tarjota uimareilleen helpon, nykyaikaisen jo nopean kanavan seuravaatteiden, kisa-asujen ja harjoitusvälineiden hankintaan. Tämän vuoksi odotamme innolla yhteistyötä Intersport Sellon kanssa, koska uskomme, että sekä riittävän suuri varasto sekä lyhyet toimitusajat tulevat palvelemaan uimareitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Luotamme myös Harrin kokemukseen uinnista lajina, että uimareiden tarpeista varusteisiin liittyen.

”Olimme ÅSKn yhteistyökumppani jo vuosina 2009-2016 ja onkin hienoa aloittaa jälleen tiivis kumppanuus. Meidän toiminta on siirtynyt Turusta Espoon Selloon, mutta verkkokaupan myötä palvelu ja saatavuus on entistäkin parempaa ja nykyaikaista. ÅSK:lle tulee Intersportin seurakauppaan oma sivunsa, josta jäsenet pääsevät tilaamaan seuravaatteet painatuksin sekä kilpauintiasut, uimalasit sekä muut harjoitusvälineet. Sivustolle ei tarvita salasanaa ja kaikki on hinnoiteltu valmiiksi edullisin seurahinnoin. Tuotteet toimitetaan meidän omasta varastosta, vaikka suoraan kotiovelle. Kaiken toiminnan keskiössä on tuottaa lisäarvoa seuralle ja sen jäsenille vähentämällä seuran työtä varusteasioissa ja nopeilla toimituksilla jäsenistölle. Kaikki ÅSKn seurakauppa sivuston kautta tehtävät ostokset kerryttävät seuralle maksettavaa bonusta.

Haluamme, että suomalainen uinti ja uimarit menestyvät ja olemme myös allekirjoittaneet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen Suoman Uimaliiton kanssa. Tavoitteemme on olla suomalaisen uintiurheilun ykköskauppa ja yhteistyökumppaneille haluamme olla luotettava, palveleva ja osaava partneri.

Toivotamme kaikki ÅSKilaiset tervetulleeksi asioimaan omalle seurakauppasivustollenne ja Intersport Selloon Espoossa.

Linkki sivustolle: Åbo Simklubb – Uintiklubi Turku ry | Intersport seurakauppa

Kauppias Harri Juslén, Intersport Sello Espoo

Uutiset