Harrasteryhmät

Lähtötasovaatimuksena 25-50m:n uimataito.
Ryhmässä keskitytään uintitekniikoiden ja monipuolisen harjoittelun oppimiseen. Harjoitusten on tarkoitus olla hauskoja tapahtumia, mutta myös suunnitelmallisia ja tavoitteellisia.
Taidon ja tekniikan harjoittelua painotetaan, mutta myös ketteryys ja monipuolisuus on vahvasti otettu huomioon. Tavoitteena on antaa lapselle uusia onnistumisen kokemuksia vedestä sekä eri uintimuodoista. Junnuharkka ryhmässä syvennytään vapaauinnin, selkäuinnin ja rintauinnin lajitekniikkoihin ja harjoitellaan uintimuotojen kannalta tärkeitä ja olennaisia asioita, kuten hengitystä, kehon hallintaa sekä erilaisia temppuja ja taitoja.
Harjoitukset kerran viikossa sunnuntaisin Impivaaran uimahallissa klo.11.30-13.00. (kuiva klo  11.30-12.00, allas klo 12.00-13.00)
Hinta 200€ + jäsenmaksu 30€ vuodelle 2022, sisältää sisäänpääsyn uimahalliin, opetuksen koko kevätkauden ajan, vakuutuksen sekä oheistuotteen.

Lähtötasovaatimuksena 100m:n uimataito.
Ryhmässä keskitytään uintitekniikoiden ja monipuolisen harjoittelun oppimiseen. Harjoitusten on tarkoitus olla hauskoja tapahtumia, mutta myös suunnitelmallisia ja tavoitteellisia.

Harjoitukset 2 kertaa viikossa:
Tiistaisin 20.15-21.30 Petrelius (Kuiva 15min ja uinti 2x25m)
Sunnuntaisin 11.30-13.00 Impivaaran uimahalli (Uinti 1,5h) 

Hinta 250€ + jäsenmaksu 30€ vuodelle 2022, sisältää sisäänpääsyn uimahalliin, opetuksen koko kevätkauden ajan, vakuutuksen sekä oheistuotteen.

Ti 20.30-21.30 Petrelius
To 20.30-21.30 Impivaara

Merenneitouinti on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida noin 50m ja sukeltavat mielellään. Merenneitouinnissa opetellaan uimaan merenneitopyrstön avulla ja tehdään merenneitoteemaan liittyviä virikkeellisiä harjoituksia sekä opimme delfiinipotkun tekniikan. Kurssi tukee lapsen liikunnallisuutta ja mielikuvitusta ja on uusi tapa jatkaa hyvin opittua uimataitoa.

Merenneito kurssi järjestetään seuraavaksi kysynnän mukaan.

VESITAITORYHMÄ

Hyvä uimataito on vesiturvallisuuden perusta.

Vesitaitoryhmä on tarkoitettu 7-11.vuotiaille lapsille jotka omaavat n:25m uimataidon. Tässä ryhmässä harjoitellaan uinnin perustaitoja ja suoritetaan uintikirjasta jokaiselle sopivalta tasolta uintimerkkejä sekä matkamerkkejä. Uimakoulussa suoritettavat merkkisuoritukset kannustavat uimaria suorittamaan rauhassa omaan tahtiin asteittain haastavammista tehtävistä kohti hyvää uimataitoa. Merkkijärjestelmän tärkein tavoite on innostaa uimareita ja antaa onnistumisen elämyksiä. Kurssiin sisältyy: sisäänpääsy uimahalliin, opetus koko kevätkauden, vakuutuksen sekä uintikirjan, josta merkkejä suoritetaan. Uimaopettajan kuittaus hyväksytyistä suorituksista. Merkit voi kurssin jälkeen halutessaan lunastaa uimahallin kassalta.

Kurssin hinta koko kevätkauden 200€ + jäsenmaksu 2022 30€

Vesitaito kurssi Sunnuntaisin Impivaaran uimahallin hyppyaltaassa klo 18.15-19.00 (kuiva klo 18.00)

Harrasteryhmä Info

Uinnin harrasteryhmissä pidetään kivaa, harjoitellaan eri uintitekniikoita ja vesitaitoja sekä uidaan. Harrasteryhmät ovat tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa uintia ja oppia uimaan kunnolla, mutta eivät halua kilpailla. Harrasteryhmät sopivat myös hyvin kilpauintiharrastuksen lopettaneille uimareille. Tarjolla myös aikuisille omat ryhmät.

Kevät 2022

Kurssit vk 2-19, ilmoittautuminen alkaa viikolla 47.

Ilmoittautuminen https://www.uintiklubiturku.fi/ilmoittautumiset/