Uutiset

3.11.2015

Eemeli Arnell

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Teksti” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

KK:n Åskilainen
nimi: Eemeli Arnell
ikä: 10 vuotta
missä asut: Ruskolla
mitä koulua käyt: Kirkonkylän koulu, Rusko
sisarukset: Vilho 7-v ja Niilo 3-v
milloin aloitit uimisen: Åsk tekniikkakursseilla 7-vuotiaana.
missä ryhmässä uit: Rollo 3
valmentaja: Elsa Warinowski
Kuinka usein harjoittelet: 3 kertaa viikossa
tavoitteesi: Päästä olympialaisiin
mieluisin uimalaji: Vapaauinti
ennätykset: On tehty rikottaviksi
mitalit: 1 pronssimitali
mukavin uintimuistosi: Uintikilpailut Maarianhaminassa
kovin harjoitus:
parhaat ominaisuutesi uimarina: Potkut
huonoimmat ominaisuutesi uimarina: Startti
lempiruoka: Kasvissosekeitto
lempiväri: Pinkki
lemmikki: Koira (kultainen noutaja)
muut harrastukset: Kontrabasso ja partio
uintiunelma: Voittaa kultaa olympialaisissa
mukavin kouluaine: Liikunta ja musiikki
lempibändi: Jukka Poika
lempielokuva: Madagascar
tyhmintä uinnissa: Aikainen herätys aamutreeneihin
mukavinta uinnissa: Uiminen ja kaverit
esikuva uinnissa: Vesa Hanski
lähipiirin kommentit:
– isä: Eemeli pitää uimisesta kovasti. Treenien jälkeen hallista tulee on aina iloinen poika. Uusia kavereita on tullut paljon lisää. Ryhmässä on hyvä henki, josta iso kiitos kuuluu valmentajille. Eemeli on tunnollinen harjoittelija, joka yrittää aina parhaansa.
– äiti: Eemeli on nauttinut vedestä ja uimisesta aina. On ollut uskomatonta huomata kuinka paljon Eemeli pitää uimisesta ja kilpailuista. Hänen kasvoillaan näkyy ajoittain hymy kesken uintitreenien altaassa. Silloin on pakko olla kivaa! Eemeliltä on löytynyt kilpailuviettiä, jota vanhemmat eivät osanneet odottaa. Luonteeltaan Eemeli on tunnollinen pohdiskelija, joka haluaa ottaa muut huomioon.
– sisarukset: Vilho: Olet hyvä uimari.
Niilo: Hyvä Eemeli! Uintikilpailuissa on mukavaa kannustaa.
-valmentajan kommentti Eemeli on erittäin innokas treenaaja, joka tulee treeneihin aina positiivisella asenteella. Hän myös kuuntelee annetut ohjeet hyvin tarkasti ja auttaa muita ryhmäläisiä heidän tarvitessa apua. Lähes joka treenissä Eemeli haastaa myös valmentajansa; hänen tiedonjanonsa ja uteliaisuutensa pakottaa miettimään jatkuvasti uusia perusteluita ja vastauksia. Toivottavasti Eemeli jatkaa uinnin parissa vielä pitkään!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Kuva” src=”https://www.uintiklubiturku.fi/wp-content/uploads/unnamed1.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_image admin_label=”Kuva” src=”https://www.uintiklubiturku.fi/wp-content/uploads/Eemeli.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Kuukauden åsklainen