Avoimet Työpaikat

 1. Uimaopettajien ja –ohjaajien työ / ÅSK

  Haemme työntekijöitä ÅSK:n kevätkauden uimakouluihin ja tekniikkakursseille. Haemme vastuuntuntoisia, lasten kanssa hyvin toimeen tulevia ja opettamisesta innostuneita uimaopettajia ja –ohjaajia. Katsomme eduksi aiemman liikunnanohjauskokemuksen, uimaopettajakoulutuksen ja SPR:n ensiapukoulutuksen.

  ÅSK:n uimakoulut ja tekniikkakurssit järjestetään Impivaaran uimahallissa perjantaista maanantaihin. Kurssimme kestävät koko kevätkauden (tammikuu-toukokuu). Haemme kursseillemme yli 18-vuotiaita uimaopettajia ja yli 16-vuotiaita apuohjaajia. Tarjoamme myös yli 15-vuotiaille ohjaajille työkokemusta ja pientä korvausta kursseillamme harjoittelijoina.

  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla tekemässä kanssamme Suomen parasta uimaseuraa, jossa panoksesi on tärkeä.

  Lisätietoja työpaikoistamme saat Elina Loponen  kurssit@uintiklubiturku.fi / 041-3187384.

   

 2. Uimaopettajien ja -ohjaajien kesätyö / ÅSK

  Haemme työntekijöitä ÅSK:n kesän uimakouluihin, tekniikkakursseille ja kesäleireille. Haemme vastuuntuntoisia, lasten kanssa hyvin toimeen tulevia ja opettamisesta innostuneita uimaopettajia ja –ohjaajia. Katsomme eduksi aiemman liikunnanohjauskokemuksen, uimaopettajakoulutuksen ja SPR:n ensiapukoulutuksen.

  ÅSK:n kesäuimakoulut, tekniikkakurssit ja kesäleirit järjestetään Impivaaran uimahallissa ja Kupittaan maauimalassa maanantaista perjantaihin. Kesän kursseja järjestetään kesäkuusta elokuuhun. Haemme kursseillemme yli 18-vuotiaita uimaopettajia ja yli 16-vuotiaita apuohjaajia. Tarjoamme myös yli 15-vuotiaille ohjaajille työkokemusta ja pientä korvausta kursseillamme harjoittelijoina.

  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla tekemässä kanssamme Suomen parasta uimaseuraa, jossa panoksesi on tärkeä.

  Lisätietoja työpaikoistamme saat Elina Loponen kurssit@uintiklubiturku.fi / 041-3187384