Uutiset

9.4.2019

ÅSK:n taitouimarit Ikäkausimestaruuksissa

ÅSK:n taitouimarit kisasivat viime viikonloppuna taitouinnin Ikäkausimestaruuskilpailuissa Jyväskylässä. Kisassa oli mukana 18 taitouimaria seuramme AG12- ja AG15-kilparyhmistä, sekä yksi vahvistus JUNIOR-kilparyhmästä. Osallistuimme kaikkiin vapaaohjelmien lajeihin eli soloon, duoon, joukkueeseen ja comboon sekä AG12- (alle 12-vuotiaat) ja AG15-ikäsarjoissa (13-15-vuotiaat).

Kilpailussa saatiin hienosti parannettua kaikkien vapaaohjelmien pisteitä edellisistä helmikuussa pidetyistä Cetus Games -kisoista. Myös kuvioissa nähtiin hienoja yksilönousuja.

AG15-sarjassa joukkueen ja combon pisteet nousivat yli 5 pistettä. Joukkueella sijoituksemme oli 5., ja combolla 4. Ikäsarjan solistimme Iiris Nurmi oli solollaan 6./14 ja kuvioissa Iiris oli 10. koko ikäluokassaan, jossa oli 86 osallistujaa.

AG12-sarjassa yksilöohjelmamme solo Inga Palhus ja duo Minea Varjonen&Olivia Tojander duo sijoittuivat hienosti pronssille. AG12 combolla sijoituimme hopealle, ja AG12 joukkueella voitimme kultaa! Olemme erityisen ylpeitä joukkuemitalista, sillä joukkueen pisteisiin lasketaan yhteen vapaaohjelman pisteiden lisäksi jokaisen joukkueen jäsenen kuviopisteet, mikä tarkoittaa että joukkueemme tekninen taso on myös vahvalla pohjalla.

Taitouimarit kilpailevat tällä kaudella vielä Cetus Cupissa toukokuun alussa sekä Nuorten SMeissä kesäkuussa. Lisäksi JUNIOR-kilparyhmämme lähtee 17.-19.5. järjestettäviin Ruotsin nuorten mestaruuskilpailuihin, mikä tulee olemaan seuramme taitouimareiden ensimmäinen ulkomaan kilpailu.

Uutiset