Aikuisten kurssit

SYYSKAUDEN 2021 KURSSIT

Luethan ohjeet ja ehdot etukäteen. Lisäkyselyt (ei ilmoittautumisia) kurssit@uintiklubiturku.fi / 0413187384 Elina.

Ilmoittautuminen https://www.uintiklubiturku.fi/ilmoittautumiset/

Aikuisten perustekniikkakurssi

Aikuisten perustekniikkakurssi on suunnattu kaikille niille, jotka haluavat kehittää uinninperustekniikoitaan. Kurssilla käydään läpi vapaa-, selkä- ja rintauinnin perustekniikkaa. Kurssin tavoitteena on oppia uimaan oikeassa uintiasennossa ja kehittää vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikasta taloudellisempi. Lähtötasovaatimuksena on uimataito 25m:n altaalla. Kurssin hinta on 95€ + sisäänpääsymaksu uimahalliin. Opetuskertoja on 8 ja yksi opetuskerta kestää 60min.

Lauantain aikuisten perustekniikka 45min 85€

Maanantaisin Impivaaran uimahallissa 25m:n altaalla klo. 20.30-21.30
Tiistaisin Impivaaran uimahallissa 25m:n altaalla klo. 20.30-21.30
Lauantaisin Impivaaran uimahallissa 25m:n altaalla klo. 14.45-15.30

Vuxnas teknikkurs på Svenska Petrelius simhall

Kursen är riktad till den som vill utveckla sin simteknik. Under kursen kommer vi att utveckla grundtekniken i fri-, rygg- och bröstsim. Målet med kursen är att lära sig simma i rätt position samt att få fri-, rygg- och bröstsimtekniken mera effektiv.  Grundkunskap för att delta i kursen är 25m simkunnighet. Priset för kursen är 105€ (inklud. inträde). Kursen består av åtta (8) 60minuters simlektioner. På vecka 8 (sportlov) arrangeras ingen lektion.

Kysynnän mukaan!

Aikuisten jatkotekniikkakurssi

Aikuisten jatkotekniikkakurssi on suunnattu tekniikkakurssin käyneille. Kurssilla syvennytään vapaa-, selkä- ja rintauinnintekniikoihin. Kurssilla käydään läpi myös lähtöhyppyä sekä volttikäännöstä. Kurssin tavoitteena on oppia uimaan oikeassa uintiasennossa ja hyvällä uintitekniikalla vapaa-, selkä- ja rintauintia. Lähtötasovaatimuksena on näiden kolmen uintityylin perusteiden hallinta. Kurssin hinta on 95€ + sisäänpääsymaksu uimahalliin. Opetuskertoja on 8 ja yksi opetuskerta kestää 60min.

 

Maanantaisin Impivaaran uimahallissa 25m:n altaalla klo. 20.30-21.30

Aikuisten vapaauintikurssi

Aikuisten vapaauintikurssilla keskitytään pelkästään ”krooli” eli vapaauinnin tekniikan hiomiseen ja matkan uimiseen. Kurssi sopii hyvin esim. triathlon harrastajille. Käsiteltäviä asioita ovat muun muassa oikea uintiasento, potkujen-ja käsivetojen liikeradat, hengitystekniikka sekä otteen saaminen vedestä. Kurssin hinta on 95€ + sisäänpääsymaksu uimahalliin. Opetuskertoja on 8 ja yksi opetuskerta kestää 60min.

 

Keskiviikkoisin Impivaaran uimahallissa 25m:n altaalla klo. 20.30-21.30

UUTENA syksyllä 2021

Aikuisten kuntosaliharjoittelua.

Joko omatoimisena tai ohjattuna juuri niin kauan kuin itse salilla viihdyt.

Kurssilaisia saattavalle aikuiselle tekemistä sillä aikaa kun lapsesi on harrastamassa.

Perjantaisin klo 18.30-20.00

Sunnuntaisin klo 17.30-19.00

Jäsenmaksun hinnalla 30€ koko syyskausi!