Uutiset

15.2.2019

Åbo Simklubb – Uintiklubi Turku ry. on palkannut uuden päävalmentajan

Päävalmentajaksi on nimetty Ari Palve, joka on toiminut useiden vuosien ajan Team Danmark:n eliittivalmennuskeskuksen ja Tanskan uintimaajoukkueen toisena valmentajana. Palve on toiminut myös espoolaisen Cetuksen päävalmentajana. Turkuun Palve siirtyy Lahden uimaseuran vastuuvalmentajan tehtävästä aloittaen Uintiklubin päävalmentajana 1.3.2019.

Ari Palveen vahvuutena päävalmentajan tehtävässä on vankka ammattiosaaminen sekä kokemus niin junioriuimareiden kuin korkealla tasolla kilpailevien uimareiden pitkäjännitteisestä, tuloksekkaasta valmentamisesta ja valmennuksen kehittämisestä seuran sisällä. Koulutukseltaan Ari Palve on liikuntatieteiden maisteri ja hän on suorittanut European Master of Science Degree in the Science of Sport Coaching –tutkinnon.

Uintivalmentajana Palve pitää tärkeänä jokaisen uimarin kohtaamista ja valmennuksen riittävän yksilöllistä räätälöintiä. ”Haluan päävalmentajana edistää kilpauintivalmennusta ja siten seuran uimareiden kehittymistä. Näen, että siinä tärkeintä on yhteistyö niin uimareiden, huoltajien kuin muiden valmentajien kesken. Tällöin voimme kaikki oppia toisiltamme.”, Palve toteaa.

Palve on entinen, menestyksekäs kilpauimari, jonka päälajina on ollut räpyläuinti. Uintiurallaan Palve on saavuttanut räpyläuinnissa lukuisia SM-, PM- mestaruuksia, sekä kansainvälisellä tasolla hän on saavuttanut EM- mitaleita ja MM- pronssia.

Uutiset