Uutiset

12.10.2015

24h-uintien luovutustilaisuus

Vuoden 2015 24h-hyväntekeväisyysuinnit uitiin kauniina kesäiltana 21.8. Vuorokauden aikana uitiin 90 kilometriä, mikä oli uusi ennätys vuorokauden viestiuinnille.

Hyväntekeväisyysuintien lahjoituskohde oli tänä vuonna TYKSin Lasten ja nuorten klinikan osasta UB5. Hyväntekeväisyyssummalla, n. 3000 eurolla, osastolle lahjoitettiin kaksi lepotuolia, lasten syöttötuoli sekä kaksi isoa varavuoteiksi avautuvaa rahia. Tuotteet olivat osaston itsensä toivomia, sillä monet vanhemmat viettävät jopa vuorokausia osastolla lastensa kanssa ja vanhemmat tarvitsevat tietysti tällöin myös lepotilaa.

Tämän vuoden luovutustilaisuus järjestettiin torstaina 9.10. ja paikalla olivat Rollo1-uimarit Ella Nihtilä, My Laverman ja Manja Lindell, valmentajat Samuli Heino ja Vesa Hanski sekä 24h-järjestelytoimikunnan Marjo Hanski. TYKSin puolesta lahjoituksen vastaanottivat mm. osastonhoitaja Maarit Lehtinen sekä myös ÅSK:n uimarina tunnettu erikoislääkäri Raakel Luoto. Osaston henkilökunta oli otettu ja onnellinen saamistaan lahjoituksista, jotka tulivat heidän mukaansa kovaan tarpeeseen.

Luovutustilaisuudesta voit lukea myös lauantain 10.10. Turun Sanomista.

IMG_6419

Uutiset