Taitouinti

Syksyllä 2015 seurassa alkoi taitouinnin alkeiskurssi, jonka tavoitteena oli luoda kiinnostusta lajia kohtaan ja saada varsinainen kilpailutoiminta vähitellen aluilleen. Kaudella 2016-2017 aloitti ensimmäinen taitouinnin kilparyhmä, joka kilpaili ensimmäisenä turkulaisena joukkueena Ikäkausimestaruuskilpailuissa. Nyt ensimmäinen kilpailukausi on takanapäin ja on aika suunnata katseet tulevaan. Syksyllä 2017 ÅSK:ssa aloittaa kolme taitouinnin kilparyhmää sekä alkeisryhmä.

Taitouinti on esimerkiksi kilpauintiin verrattuna vähemmän tunnettu uintiurheilun muoto Suomessa. Taitouinnissa uima-altaassa tehdään koordinaatiota, voimaa, taitoa, taiteellisuutta ja kestävyyttä vaativia liikkeitä musiikin tahdissa, yksin ja yhdessä. Vaikeutta lisää se, että osa liikkeistä tehdään pää veden alla. Alkeiskurssille osallistumisen edellytyksenä on 25m:n uimataito syvässä vedessä.

Alkeiskurssi

Taitouinnin alkeiskurssilla parannetaan uintitekniikoita ja harjoitellaan vedessä liikkumista sekä taitouinnin perusasioita ja -liikkeitä. Syksyn 2017 kurssi järjestetään lauantaisin klo 8-10 Petreliuksen uimahallissa.

HUOM! La 30.9. ei ole kurssia!

Jatkokurssi

Taitouinnin jatkokurssi on suunnattu alkeiskurssin käyneille tai taidot jo omaaville lapsille ja nuorille. Seuraava jatkokurssi järjestetään keväällä 2018.

Kauden 2016-2017 taitouimarit

Taitouinnin JUNIOR-ryhmä

Tutustu ryhmään.

Taitouinnin AG15-ryhmä

Tutustu ryhmään.

Taitouinnin AG12-ryhmä

Tutustu ryhmään.

Kysyttävää taitouinnista?

taitouinti.ask@gmail.com

Syyskausi on nyt käynnissä. Harjoitusajat löytyvät kunkin ryhmän omalta sivulta (linkit oikealla).

Muistakaa seurata poikkeustiedotteita kunkin ryhmän omalla sivulla.

www.åsk.fi