Taitouinti

Syksyllä 2015 seurassa alkoi taitouinnin alkeiskurssi, jonka tavoitteena oli luoda kiinnostusta lajia kohtaan ja saada varsinainen kilpailutoiminta vähitellen aluilleen. Kaudella 2016-2017 aloitti ensimmäinen taitouinnin kilparyhmä, joka kilpaili ensimmäisenä turkulaisena joukkueena Ikäkausimestaruuskilpailuissa. Nyt ensimmäinen kilpailukausi on takanapäin ja on aika suunnata katseet tulevaan. Syksyllä 2017 ÅSK:ssa aloittaa kolme taitouinnin kilparyhmää sekä alkeisryhmä.

Taitouinti on esimerkiksi kilpauintiin verrattuna vähemmän tunnettu uintiurheilun muoto Suomessa. Taitouinnissa uima-altaassa tehdään koordinaatiota, voimaa, taitoa, taiteellisuutta ja kestävyyttä vaativia liikkeitä musiikin tahdissa, yksin ja yhdessä. Vaikeutta lisää se, että osa liikkeistä tehdään pää veden alla. Alkeiskurssille osallistumisen edellytyksenä on 25m:n uimataito syvässä vedessä.

Alkeisryhmä kevät 2018

Taitouinnin alkeisryhmä on syksyllä 2017 aloittaneiden sekä uusien taitouimareiden ryhmä. Kevään alkeisryhmä treenaa kahdesti viikossa, tiistaisin ja lauantaisin.

Ilmoittaudu täältä.

Kauden 2016-2017 taitouimarit

JUNIOR-ryhmä

Tutustu ryhmään.

AG15-ryhmä

Tutustu ryhmään.

AG12-ryhmä

Tutustu ryhmään.

Kysyttävää taitouinnista?

taitouinti.ask@gmail.com

Kevätkausi on nyt käynnissä. Harjoitusajat löytyvät kunkin ryhmän omalta sivulta (linkit oikealla).

Muistakaa seurata poikkeustiedotteita kunkin ryhmän omalla sivulla.

www.åsk.fi